Neem contact op

Ewout Genemans is met zijn toegankelijke spreekstijl veelzijdig en inzetbaar als spreker en dagvoorzitter. Hij heeft affiniteit met maatschappelijke thema's.

Karim Amghar transformeert zijn persoonlijke ervaringen tot krachtige, inspirerende sessies, waarbij hij zijn passie overbrengt op zijn publiek.

Sander Schimmelpenninck schroomt niet om als dagvoorzitter kritische vragen te stellen of kanttekeningen te plaatsen.

Rachel Rosier is een Nederlands televisiepresentatrice en programmamaker. Als presentatrice en dagvoorzitter zorgt ze voor interactie met het publiek en creëert ze een open sfeer waarbij er gedeeld mag worden.

Als spreker en dagvoorzitter schuwt Rutger de moeilijke onderwerpen niet en benadert deze op een frisse, maar nooit oppervlakkige manier.

Keynote spreker en auteur Rik Vera spreekt over ondernemerschap, leiderschap, Customer Centricity, digitale innovatie en sales.

Raymond van de Klundert (Kluun) motiveert zijn publiek om het mooiste uit het leven te halen en deelt in zijn lezingen ook praktische inzichten over omgaan met tegenslagen.

Marijke Roskam is een scherpe, nuchtere en inhoudelijke dagvoorzitter met humor.

Floor Doppen is een enthousiaste dagvoorzitter die complexe thema’s eigen weet te maken.

Remy Gieling is AI-expert, dagvoorzitter, spreker, auteur en radio- en podcast-host.

Christian Kromme is internationaal keynote spreker, futurist, auteur en expert op het gebied van disruptieve technologie.

Talitha Muusse adviseert bedrijven over duurzaamheid, generaties, leiderschap en talentontwikkeling.

Houda Loukili zet haar talenten in om mensen het beste uit zichzelf te laten halen.

Danielle Jiskoot, changemaker en dé spreker over zelfexpressie, inclusie en (werk)geluk.

Simon van Teutem is spreker, podcastmaker en student aan de Universiteit van Oxford en gebruikt zijn stem (en zijn pen) om maatschappelijke vraagstukken te belichten.

Kiki Boreel combineert haar passies voor mode, wetenschap en klimaatactivisme. Ze nodigt je uit om deel te zijn van de verandering en gelooft dat we samen kunnen bouwen aan een duurzamere wereld.

Renaldo Ishaak belicht de mens achter de functie. Hij heeft een inspirerend verhaal en weet de kracht uit anderen naar boven te halen.