Neem contact op

Biografie

  • Futurist
  • Spreker
  • Auteur

Christian Kromme is een expert op het gebied van disruptieve technologie en de schrijver van het boek ‘Humanification Go Digital, Stay Human’, een bestseller op Amazon. In dit boek gaat Christian dieper in op de fascinerende parallellen tussen biologie en technologie. De golven van technologische innovaties die elkaar in steeds sneller tempo opvolgen zijn namelijk geen toeval…

Het boek helpt managers, ondernemers en investeerders te anticiperen en navigeren in een extreem snel veranderende wereld vol met disruptieve innovaties en exponentiële technologieën.

Artificial Industry

Naast het schrijven van een boek heeft Christian zijn eigen bureau, Artificial Industry, opgericht. Hij faciliteerde innovatieve start-ups voor grote namen als Randstad, Essent, Endemol, Corio, EyeWorks, Pensioenfonds en Adidas. Als directieadviseur stond Christian aan de wieg van meerdere succesvolle ‘disruptieve’ initiatieven, veelal spin-outs in compleet verschillende branches, maar altijd gefocust op het snijvlak tussen mens en technologie.

Eind 2014 heeft Christian zijn bureau Artificial Industry verkocht en is hij zich gaan focussen op het geven van presentaties en workshops omtrent disruptieve innovatie en exponentiële technologieën. Naast het spreken is hij tevens nog betrokken als adviseur en bestuurder bij diverse serieuze disruptieve start-ups.

Spreker

Christian geeft lezingen over de impact van disruptieve innovatie, exponentiële technologie, kunstmatige intelligentie en robotisering op ons leven, werk en de samenleving. Daarnaast geeft Christian branchegerichte lezingen over de toekomst van de gezondheidszorg, mobiliteit, onderwijs, organisaties, HR, productie, energie, logistiek, marketing, communicatie, events en nog veel meer.

Keynote met impact

Een inspirerende keynote met impact is waar Christian voor staat. Door zijn confronterende stijl kan hij zijn boodschap helder en energiek overbrengen. Hij kiest altijd voor maatwerk presentaties en biedt daarbij waardevolle en praktische inzichten aan het publiek. Hij inspireert het publiek met helder en praktische verhalen over onderwerpen die er echt toe doen.

OOK MET ONS SAMENWERKEN?

Wil jij samenwerken met Christian of één van onze andere talenten? Laat het ons weten!

Think big, start small.