Neem contact op

Biografie

  • Podcast presentator
  • Journalist
  • Ondernemer
  • Dagvoorzitter

Floor Doppen is een enthousiaste dagvoorzitter die complexe thema’s eigen weet te maken. Haar zelfspot en sarcasme benut ze om moeilijke thema’s te bespreken en lastige vragen te stellen.

Netwerkorganisatie Feminer

Tijdens haar studententijd richtte Floor samen met drie andere studenten de organisatie Feminer op, een netwerkorganisatie voor jonge vrouwen. Het doel dat zij zichzelf stelde was de lage representatie vrouwen in leiderschapsposities bij de wortels beet te pakken: jonge vrouwen motiveren de plek aan tafel in te nemen. Feminer verbindt jonge vrouwen met elkaar, en met topvrouwen.

Podcast presentator

De verbinding tussen jong en oud vindt ze ook als maker en mede-presentator van de podcast ‘Jong Geleerd, Oud Gedaan’. Hier zoekt ze samen met Ward van Ruijven raad bij de meest wijze 70+’ers die ons land rijk is. Ze ontvangen gasten als Adriaan van Dis, Frank Wieland, Hedy d’Ancona, Foppe de Haan en Carry Slee.

Ze is ook te horen in Villa Betty, waarin ze onderzoek doet naar de geschiedenis achter het grootste en duurste huis van Amsterdam. Samen met drie mede-presentatoren presenteert ze daarnaast de nieuwe nieuws podcast Headlines. In deze podcast worden luisteraars iedere ochtend in zes minuten bijgepraat over het belangrijkste nieuws uit het binnen- en buitenland.

Redacteur

Floor werd in 2020 de redacteur van de nieuwe talkshow Op1. Naast haar voorliefde voor wetenschap en natuur ligt haar verantwoordelijkheid bij de nieuwsitems. Tijdens de coronacrisis richtte ze zich volledig op alle covid-gerelateerde items en stond ze continue in contact met alle kopstukken uit de crisis. Deze intensieve samenwerking heeft haar interesse voor de gezondheidszorg gewekt.

Goudkoorts Vintage

Samen met compagnon Jette van Wijngaarden zette Floor in 2020 het merk Goudkoorts Vintage op. Met het sieradenmerk zetten ze zich in voor een duurzame wereld door antieke sieraden te herstellen en opnieuw op de markt te brengen. Als jonge ondernemer weet ze wat er speelt op het gebied van online marketing en communicatie.

OOK MET ONS SAMENWERKEN?

Wil jij samenwerken met Floor Doppen of één van onze andere talenten? Laat het ons weten!