Neem contact op

Biografie

  • Voormalig Nederlands kampioen kickboksen
  • Spreker & dagvoorzitter
  • Consultant


Ben jij klaar voor een flinke stoot motivatie? Houda is een sportieve powervrouw met een krachtig verhaal. Als rolmodel streeft ze ernaar om mensen te motiveren om te groeien en hun doelen te bereiken en het beste uit zichzelf te laten halen.

Kickbokscarrière

Als tiener schopte Houda het tot Nederlands kickbokskampioen, maar toen sloeg het noodlot toe: een auto-ongeluk maakte een einde aan haar kickbokscarrière. Een zware domper voor deze ambitieuze vechter. Maar in plaats van bij de pakken neer te zitten, besloot ze het roer om te gooien. Ze stortte zich volledig op haar andere passie: werken in de sport. Zodat ze anderen kan inspireren en motiveren.

Topsportmentaliteit

Haar topsportmentaliteit heeft Houda ver gebracht: niet alleen binnen, maar juist ook buiten de ring. Deze skills en kennis zet ze nu in om anderen te laten zien dat ze meer kunnen dan ze denken en dat ze ertoe doen. Dit doet ze in alle hoeken van de samenleving: van ondernemers, beleidsmakers tot aan jongerenwerkers.

Succesformule

Als ervaren spreker heeft Houda een succesformule ontwikkeld om haar publiek letterlijk en figuurlijk in beweging te krijgen. Zo gaat ze vaak dieper in over het omgaan met tegenslagen. Ook diversiteit en inclusie komen aan bod. Daarnaast spreekt Houda over motivatie en zelfsturing: hoe houd je jezelf en je medewerkers gemotiveerd en hoe bepaal je de gezamenlijke koers? Houda biedt ook consultancy en coaching aan organisaties, in het bijzonder gericht op interculturele doelgroepen.

Haar energieke verhaal gaat niet alleen in het hoofd van het publiek zitten, maar stroomt via het hart door naar de rest van het lichaam. Zo zorgt ze voor een beleving waar mensen nog lang over napraten.

Ik wil mensen motiveren om te groeien, hoe moeilijk de weg erheen ook lijkt.

OOK MET ONS SAMENWERKEN?

Wil jij samenwerken met Houda of één van onze andere talenten? Laat het ons weten!