Neem contact op

Biografie

  • Spreker & Dagvoorzitter
  • Schrijver
  • Programma- & documentairemaker
  • Televisiepresentator
  • Onderwijsprofessional
  • Docent


Programma- en documentairemaker

Karim Amghar heeft een reeks programma's en documentaires gepresenteerd bij de NTR, waaronder 'Karim Pakt Zijn Kans' en 'Het Verhaal Van Abdelkrim'. Hij belicht belangrijke maatschappelijke thema's, zoals kansenongelijkheid en diversiteit en is regelmatig te zien op diverse Nederlandse media.

Auteur en onderwijsprofessional

Karim schreef de boeken 'HOOR MIJ! ZIE MIJ! - Kansenongelijkheid in het onderwijs' en 'Van Radicaal naar Amicaal'. Hij doet onderzoek naar kansenongelijkheid, het (imago van het) MBO en andere thema's, adviseert beide ministers en is voorzitter van de werkagenda MBO.

Spreker

Als spreker brengt Karim het publiek tot nieuwe inzichten en moedigt hij aan tot een frisse benadering van uitdagingen. Zijn kracht ligt in het verdiepen van bewustzijn en begrip en dankzij zijn ervaring bij de NTR & NPO kan hij complexe thema's op een heldere en boeiende manier bespreken. Hij verbindt actuele thema's met persoonlijke ontwikkeling en maatschappelijk engagement, waardoor zijn lezingen zowel verrijkend als boeiend zijn.

Dagvoorzitter

Als dagvoorzitter voegt Karim een speciale energie toe aan evenementen. Hij excelleert in het leiden van discussies, stimuleren van interactie en creëren van een inspirerende setting. Zijn vermogen om sprekers en publiek samen te brengen zorgt ervoor dat elke bijeenkomst informatief, betrokken en invloedrijk is. Karim is een goede keuze voor evenementen die gericht zijn op het aanwakkeren van passie, het bevorderen van dialoog en het stimuleren van positieve veranderingen. Met Karim als dagvoorzitter is jouw evenement gegarandeerd een succes, zowel in inhoud als in betrokkenheid.

OOK MET ONS SAMENWERKEN?

Wil jij samenwerken met Karim of één van onze andere talenten? Laat het ons weten!