Neem contact op

Biografie

  • Klimaatactivist
  • Duurzame mode-expert
  • Internationaal topmodel
  • Spreker
  • Dagvoorzitter

Kiki Boreel maakte als internationaal topmodel de massaconsumptie, het vervuilende productieproces van de kleding en het vele vliegen binnen de mode-industrie mee. Het inspireerde haar om anderen bewust te maken van de gevolgen die dit heeft op ons klimaat. Deze boodschap deelt ze nu als klimaatambassadeur, duurzame mode-expert en tijdens haar lezingen.

Modellencarrière

Ze heeft al ruim acht jaar ervaring in de modellenindustrie en heeft gewerkt met bekende namen zoals Chanel, Jacquemus, Vogue en Ralph Lauren. Tegenwoordig staat ze bekend als hét klimaatmodel in de Nederlandse fashionwereld. Kiki pleit voor een duurzamere wereld en is niet bang om merken die schuldig zijn aan greenwashing, vervuiling en fast fashion te confronteren. Ze nodigt haar publiek uit om anders te consumeren, zich bewust te worden van het productieproces en om mee te bouwen aan een milieuvriendelijke toekomst.

Klimaatactivisme

Kiki studeerde Future Planet Studies om kennis op te doen over de wetenschappelijke kant van het klimaatprobleem. Daarbij kreeg ze inzichten over de sociale, politieke, economische en ecologische aspecten van het vraagstuk. In 2022 werd ze door het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat benoemd tot Klimaatambassadeur van de toekomst, en kreeg zo meer te weten over het beleid met betrekking tot de klimaattransitie. Kiki verdiept zich op verschillende manieren in het onderwerp en gebruikt haar platform om samen met haar publiek een verschil te maken.

Spreker & Dagvoorzitter

In elke rol weet Kiki haar publiek aan te zetten tot verandering. Ze stelt kritische vragen, zorgt ervoor dat iedereen zich gehoord voelt en maakt complexe onderwerpen begrijpelijk voor iedereen. Als spreker en dagvoorzitter zorgt ze voor een prettige sfeer en daagt ze je uit om deel te zijn van de oplossing. Zo werken we samen aan een klimaatvriendelijke toekomst.

OOK MET ONS SAMENWERKEN?

Wil jij samenwerken met Kiki Boreel of één van onze andere talenten? Laat het ons weten!