Neem contact op

Biografie

  • Dagvoorzitter
  • Presentator
  • Interviewer
  • Debat- en gespreksleider

Zoek je een energieke en scherpe dagvoorzitter? Al 15 jaar denkt Marijke Roskam constructief, creatief én kritisch mee over succesvolle bijeenkomsten en strategische sessies. Als generalist is ze op de hoogte van ieder onderwerp en tot achter de komma ingelezen. Marijke zet deelnemers op scherp en weet met veel kennis, humor en interactie elke sessie tot een succes te maken.

Marijke als dagvoorzitter

Als dagvoorzitter denkt ze mee over de inhoud, verschillende gespreksvormen en optimale interactie met de deelnemers. Ook de communicatie voor en na het event is enorm belangrijk voor blijvende betrokkenheid en actie achteraf.

Brainwaves met de zaal, wordclouds, prioriteren, vragen stellen en stemmen via Slido, bijzondere verrassingen tijdens het plenaire programma… Alles is mogelijk. Zijn sprekers of je collega’s gespannen voor hun onderdeel? Marijke neemt ruim de tijd om hen te trainen, zodat ze een boeiende presentatie kunnen neerzetten.

BNR

Herkenbare stem? Dat kan. Marijke was station voice van BNR en werkte daar als presentator (BNR Eyeopeners, Zaken doen Met, BNR Darwin). Wekelijks wordt ze door het hele land gevraagd vanwege haar gedegen voorbereiding, kennis en ontspannen stijl.

Media- en presentatietrainer

Breng jouw presentatie of interview naar een hoger niveau. Door het hele land helpt Marijke professionals om hun verhaal met meer zelfvertrouwen, energie en authenticiteit te vertellen. Grote bedrijven, maar ook starters en non-profitorganisaties huren haar in voor een dagdeel om personen of teams ontspannen op scherp te zetten.

Zoek je een dagvoorzitter van congressen die wél scherp en energiek is?
Reviews

Anderen over Marijke Roskam


Thomas Klink | Rijkswaterstaat symposium Zandsuppletie Amelander Zeegat

"Marijke straalt rust uit, ze stelt de sprekers op hun gemak. Ze is snel van begrip en kan daardoor makkelijk schakelen tussen verschillende invalshoeken in een discussie. Ze is deskundig als dagvoorzitter en is daarbij ‘de baas’ zonder de baas te spelen."


Ruth Koops van 't Jagt | Gezondheidsfestival

"Marijke is een ontzettend fijne dagvoorzitter: ze is inhoudelijk sterk, weet op het podium een fijne sfeer neer te zetten en speelt scherp in op wat er in het moment gebeurt en ontstaat. Haar stijl is professioneel én persoonlijk, en ze weet goed aan te sluiten bij de inhoudelijke thematiek, bij de sprekers, en bij de doelgroep."

OOK MET ONS SAMENWERKEN?

Wil jij samenwerken met Marijke of één van onze andere talenten? Laat het ons weten!