Neem contact op
Events met flair

Biografie

  • Dagvoorzitter
  • Gespreksleider
  • Presentatrice
  • Spreker

Thema’s die vaak aan de orde komen wanneer Pauline als dagvoorzitter optreedt, zijn: innovatie, duurzaamheid, ondernemen, mentale weerbaarheid, verandermanagement en leiderschap. Ook gaat zij graag in gesprek met haar publiek. Dit wordt door veel CEO’s en decisionmakers als zeer prettig ervaren. Onderwerpen waarvoor Pauline in te zetten is, zijn onder andere netwerken (laat je netwerk voor je werken), het ondernemerschap, Spotlighting your talents (leer hoe je in je kracht gezet kan worden en wat je kerncompetenties zijn) en als keynote ‘Feel the Fear and Do it Anyway’, over het maken van keuzes, doorzetten en doen waar je van houdt!

Televisiecarrière

Pauline haar televisiecarrière begint eind jaren ‘90 in Seattle USA. Hier maakt zij de stap van afgestudeerde econome (UVA) naar actrice, om vervolgens in Nederland deze carrière switch voort te zetten. Als tv-presentatrice is ze vooral bekend van de zakelijke RTLZ programma’s Ondernemerszaken, Duurzaam Ondernemen, Lokaal Duurzaam en van de RTL4 reisprogramma’s Snowmagazine en ViaVacance. Bij het programma Ondernemerszaken praatte zij met ondernemers over uiteenlopende onderwerpen; van veiligheid, ICT, Social Media en E-facturatie tot het schrijven van een businessplan voor je nieuwe bedrijf.

Dagvoorzitter en motivator

Bij het begeleiden van evenementen in het bedrijfsleven komen haar economische achtergrond en presentatie-ervaringen perfect samen. Spelen met haar publiek, zodat de boodschap beklijft, is iets dat zij dan ook erg graag doet. “Ik houd van de inhoudelijke diepgang en het respectvol interviewen van mijn gasten enerzijds en de vrouwelijke flair en luchtigheid anderzijds." Door haar TV-ervaring is zij de perfecte talkshowhost voor elk online event. Wat Pauline vaak terugkrijgt van haar opdrachtgevers is dat ze altijd goed voorbereid en flexibel is, zeker als het gaat om last-minute veranderingen. Pauline denkt graag mee in het voortraject en beschikt over een grote dosis mensenkennis. Hierdoor weet de opdrachtgever dat de juiste toon wordt gezet en Pauline het evenement die persoonlijke en vrouwelijke touch kan geven, waardoor het beter beklijft.

Spreker

Waar haal jij het LEF vandaan? LEF: “De moed om iets te doen wat je normaliter niet 1,2,3 zou doen, maar wel graag wil”. Juist nú kunnen we wel wat LEF gebruiken, om in de positieve flow te komen en te blijven, met jezelf én je collega’s. Bewegen, één stap zetten en daarmee altijd een resultaat boeken, zorgt ervoor dat je deze periode goed doorkomt. En dat doen we SAMEN. Pauline laat de zaal altijd in beweging komen. Juist voor deze pittige periode heeft Pauline een nieuwe interactieve lezing: Pauline’s LEF Boost, om in verbinding te blijven met jezelf en je organisatie. Na deze lezing kun je niet anders dan in actie komen en je talent echt goed inzetten.

“Take risk, do something different and dare to be different.”
Reviews

Anderen over Pauline de Wilde


Viola van den Akker | VNSG Magazine

“Voor ons online jaarevent VNSG Focus Online hebben wij Pauline gevraagd onze moderator te zijn voor een interview met de bestuursvoorzitter van onze vereniging en de managing director van SAP Nederland. Haar professionele en kundige manier van optreden, maar ook haar flair hebben er mede voor gezorgd dat het een waardevol interview is geworden. Pauline schakelt makkelijk binnen het gesprek en weet binnen de gestelde tijd de onderwerpen te managen. Ook achter de schermen is het fijn communiceren met Pauline en konden wij op korte termijn snel tot actie komen.”


Gemeente Nootdorp/Pijnacker

"Pauline heeft onze dag van de Omgevingswet geweldig begeleid. Ze bereidt de dag heel goed voor, stelt goede vragen en denkt mee. Daarnaast geeft ze met haar enthousiasme en betrokkenheid enorm veel energie. Super fijn samenwerken met Pauline!"

OOK MET ONS SAMENWERKEN?

Wil jij samenwerken met Pauline of één van onze andere talenten? Laat het ons weten!