Neem contact op

Biografie

  • Dagvoorzitter
  • Presentatrice
  • Programmamaker

Als dagvoorzitter maakt Rachel een interactieve sessie van jouw event. Ze stelt kritische vragen, zorgt voor een prettige sfeer en weet de zaal te verbinden. Of het nou op het gebied van journalistiek, entertainment, televisie of media is, Rachel zorgt dat het publiek de zaal vol nieuwe inzichten verlaat.

Van presentatrice tot programmamaker

Rachel ontdekte haar passie voor journalistiek al op jonge leeftijd. Na het behalen van de opleiding journalistiek aan de Christelijke Hogeschool Ede start ze in 2011 bij de EO. Daar ging ze aan de slag als redacteur en werkte ze onder andere aan programma’s zoals Bestemming Onbekend en Checkpoint op NPO zapp.

Ze combineert haar werk graag met haar journalistieke achtergrond door lastige vraagstukken in haar programma’s te belichten. Zo presenteerde ze in 2020 het programma Alleenzaam om eenzaamheid onder jongeren bespreekbaar te maken en helpt ze negen kandidaten in HuizenFixers aan een woning door middel van out of the box woonoplossingen. Naast haar programma’s maakt ze ook impact als columniste voor het christelijke magazine voor vrouwen Eva. Ze deelt open over haar ervaringen en inspireert anderen om sterk in hun geloof te staan.

Dagvoorzitter

Als dagvoorzitter maakt ze van het thema van jouw event een uitnodigende sessie. Ze stelt kritische vragen, maar weet de zaal ook door middel van interactie te verbinden. Ze maakt ruimte voor sprekers om te inspireren en geeft ook de zaal de kans om hun verhalen of vragen te delen. Zo ontstaat er een energieke uitwisseling van nieuwe inzichten.

OOK MET ONS SAMENWERKEN?

Wil jij samenwerken met Rachel of één van onze andere talenten? Laat het ons weten!