Neem contact op

Biografie

  • Spreker
  • Schrijver
  • Ondernemer

Raymond van de Klundert (Kluun) is bekend van zijn bestsellers Komt een vrouw bij de dokter (2003), Familieopstelling (2020) en Help, ik heb een puber! (2022). Zowel op het podium als in zijn boeken weet hij mensen te raken en te motiveren om het mooiste uit het leven te halen. Zich inhouden? Hij zegt liever hoe het is. Toch steekt hij je ook graag een hart onder de riem. Als spreker, coach en met zijn boeken brengt Kluun een boodschap over die je raakt. Hij geeft je een (confronterend) kijkje in de spiegel, maar ook een zetje naar de beste versie van jezelf.

Schrijver

Voor hij zich op het schrijven toelegde, was Kluun actief in de marketing. In 2001 verloor hij zijn eerste vrouw Judith op 36-jarige leeftijd aan kanker. Hij verkocht zijn marketingbureau en verwerkte zijn ervaringen in zijn debuutroman en bestseller Komt een vrouw bij de dokter (2003).

Carrière

Als spreker leert Kluun mensen hoe je je leven van een zes naar een negen tilt. Hij geeft het publiek de praktische tools voor een gelukkiger leven. Na zijn lezing verlaten deelnemers de workshops niet alleen vol energie, maar met het lef om de volgende stap te zetten. Maar daar laat hij het niet bij. Ook als coach neemt Kluun geen genoegen met een 6 in relaties, werk of het leven. Dit neemt hij mee in zijn coachingsessies. Met zijn persoonlijke aanpak en aanstekelijke motivatie geeft hij mensen de moed om te durven.

Reviews

Anderen over Kluun


Rob Hoogeveen | Onze Kapel

"Het was fantastisch. Iedereen was enthousiast. Een lach, een smile en zelfs (bijna) een traan. Alle genomen voor een gast die net zelf een boek geschreven had, mee geweest tijdens de rondleiding, drankje gedaan, met de gasten gesproken… Dus kon eigenlijk niet beter!"

Ariane Wagener | Erasmus UMC

Kluun was perfect als afsluiting van ons medisch Symposium over de Puber met een Allergie! Hij typeert de puber met veel humor, en oh zo herkenbaar voor iedereen.

OOK MET ONS SAMENWERKEN?

Wil jij samenwerken met Kluun of één van onze andere talenten? Laat het ons weten!