Neem contact op

MANAGEMENT & PA

Als management zijn wij er om de langetermijnvisie van onze talenten vorm te geven en ze te ondersteunen bij iedere stap richting dat doel. Wij luisteren naar je wensen en zetten onze kennis en ervaring uit de zakelijke eventwereld in om jouw talent in de markt te zetten. Naast inhoudelijk en zakelijk management, beheren wij je agenda en inbox en regelen wij je zakelijke boekingen van A tot Z. Denk aan de organisatie, facturatie en relatiebeheer. Je kunt ons dus echt zien als jouw personal assistant (PA). We meten de impact van ons werken en presenteren die in rapportages. Wij ontzorgen en bewaken het overzicht, zodat jij je kunt focussen op dat waar je goed in bent.

Sander Schimmelpenninck Maarte Ijzerman Sprekershuys spreekt live 2018

STRATEGIE EN POSITIONERING

Je verovert de markt door precies te weten waar je voor staat en waar je naartoe wilt. Wij helpen jou je verhaal aan te scherpen én dat uit te stralen. We bieden persoonlijke begeleiding en advies voor de doelstellingen die je wilt behalen. Van strategie en planning tot realisatie: samen bouwen we aan jouw personal brand en zorgen we ervoor dat je zichtbaarheid en online vindbaarheid toeneemt.

You Agency strategiepostionering

MARKETING

Zijn de strategie en positionering duidelijk? Dan vertalen we die naar een marketingplan op maat. Wij bouwen jouw merk en versterken deze. Niet vanuit een bureau, maar vanuit het talent zelf, want dát is het belangrijkst. Met een team van experts en onder andere het Sprekershuys als marketingkanaal werken we voor én met jou aan zaken, zoals het vinden en creëren van waardevolle content, social media, advertentiecampagnes (SEA) en het bouwen en optimalisatie van je website (SEO). We scherpen onze focus en processen aan op basis van data. Ons uitgangspunt is dat jij de dingen blijft doen waar je energie uithaalt en wij je ondersteunen bij de dingen die je graag uit handen geeft.

You Agency marketing

PR EN MEDIA

Je zichtbaarheid en naamsbekendheid vergroten met de nodige media-aandacht. Wij hebben de tools in huis om je vaker in de media te krijgen. Denk aan interviews, publicaties, aanschuiven bij talkshows en podcasts. Wij weten op welke verhalen de media zit te wachten en leveren de juiste content aan om jou als expert onder de aandacht te brengen. Daarnaast helpen we talenten bij televisie- en overige contractonderhandelingen en begeleiden we bij andere mediadeals.

YOUSCHERM

OOK MET ONS WERKEN?

Wil jij werken met een gedreven team dat je volledig ondersteunt en jouw doelen helpt realiseren? Wij staan altijd open voor nieuw talent! Interesse in een van onze talenten? We helpen je graag.