Neem contact op

Biografie

  • Changemaker
  • Dagvoorzitter
  • Gespreksleider
  • Ondernemer
  • Spreker

Danielle Jiskoot is een energieke, enthousiaste en gedreven spreker die zich specialiseert op thema’s rondom geluk, zelfontwikkeling en inclusie. Haar hoofdonderwerp is zelfexpressie: de ruimte nemen om 100% jezelf te zijn.

The Drag Agency

Ze is als Founder van The Diverse Agency constant bezig de grenzen op te zoeken tussen de entertainmentsector en het bedrijfsleven en op welke manieren beide werelden van elkaar kunnen leren. Met behulp van de queens waarmee ze werkt probeert ze het conservatieve bedrijfsleven een vrolijk tintje te geven en mensen de ruimte te geven zich op een nieuwe manier te uiten – één die misschien niet altijd denkbaar was op de werkvloer.

De psyche achter werkgeluk

Danielle wil in gesprekken mensen prikkelen om kritisch te kijken naar de manier waarop ze mensen op een inclusieve manier betrekken. Ze spreekt over de psyche achter werkgeluk en de succesfactoren van diversiteit in teams. Niet langer stijve bedrijfsculturen, maar richting een omgeving waar iedereen de ruimte voelt om zichzelf volledig tot uiting te brengen.

Ondernemerschap

Ook vertelt ze over de kracht van unieke bedrijfsconcepten en spreekt over haar ervaring met het omkeren van het bedrijfsmodel van The Diverse Agency ten tijde van crisis. Danielle maakt zich sterk voor inclusiviteit en diversiteit in Nederlandse bedrijven en staat hierdoor in de MT Sprout Inclusive 30 van 2024.

Duurzaamheid, nieuwe rolmodellen en hokjesdenken

Klaar voor een unieke spreker op je event? Ondernemer, verbinder, doorbreker van taboes: Danielle weet mensen een nieuwe kant in zichzelf naar boven te brengen en laat vergeten dat hokjesdenken bestaat. Ze is motivator, aanstichter van een dosis blijdschap en advocate voor happiness als groeifactor voor bedrijven - een blijer mens is een betere wereld. Ze heeft een achtergrond in duurzaamheid en werkte jarenlang met grote en kleine bedrijven aan verduurzaming en communicatie richting consumenten.

In a gentle way, you can shake the world.
Reviews

Anderen over Danielle Jiskoot


Glenn Sousa | Uber

"Danielle was incredible during her presentation around appropriate language and pronouns within the LGBTQIA+ community. She made the presentation interactive and the team loved her humble way of explaining terms without too much jargon and an ease of understanding. Thank you so much for creating a safe space and allowing everyone to feel comfortable in making mistakes and learning from them."

Mirjam Wieleman - Triodos

"Werken met Danielle is een feest. Een echte vakvrouw, stoer, oprecht, intelligent en no nonsens die zelf ook nog eens een goed verhaal heeft."


OOK MET ONS SAMENWERKEN?

Wil jij samenwerken met Danielle of een van onze andere talenten? Laat het ons weten!